Wat je kunt doen om van 2020 een topjaar te maken

2020 komt eraan!
Een nieuw jaar komt eraan; een nieuw decennium zelfs! Het getal 2020 klinkt al magisch. Wat zal het nieuwe jaar ons brengen?

Vanmorgen had ik een gesprek met mijn eigen coach. Om 7.00u al; tijdsverschilletješŸ˜‰.
Natuurlijk namen wij het afgelopen jaar even door; wat ging er goed en wat kan er volgend jaar beter?
Ik kreeg o.a. deze opdracht mee, die ik ook graag aan jullie meegeef:
Schrijf in een boekje of schriftje op:

1. Wat heb ik dit jaar over mijzelf geleerd?
2. Wat heb ik dit jaar voor mijzelf gecreƫerd?

Om in 2020 verder te leren en meer te creƫren en er dus een topjaar van te maken, is het van belang om (nieuwe) doelen te stellen.
Mijn tip is daarom om nu al na te denken over waar je eind 2020 wil staan;
* wat wil je dan bereikt hebben,
* wat wil je dan kunnen,
* hoe wil je je dan voelen?
ALLES is mogelijk. Er kan zoveel gebeuren in Ć©Ć©n jaar; het valt of staat met welk doel je hebt, wat je mindset is en vervolgens…..welke acties je onderneemt.

Weten en niets doen..
Heel veel mensen weten precies wat je ze moeten doen om hun leven te veranderen, maar toch doen ze dat niet. Dat komt doordat ze niet weten HOE ze dat moeten doen en HOE ze dat kunnen volhouden. Als je goed begrijpt hoe onze mind werkt en wat je moet doen om naar je toe te trekken wat je wƩl wilt, dan is the sky the limit. Mensen die hun leven leven zoals ze dat Ʃcht willen doen twee belangrijke dingen: ze studeren en ze investeren in een coach.

Studeren?
Met het studeren bedoelen we: je verdiepen in hoe de mind werkt en vooral in hoe je jouw eigen mind tot nu toe gebruikt hebt en hoe het beter kan. In Nederland associĆ«ren we studeren met iets universitairs, zo wordt het studeren hier nu niet bedoeld. Wat je kunt leren over hoe jouw denken jouw leven beĆÆnvloed is wĆ©l pure wetenschap. Daarom ben ik dol op deze kennis; ik houd helemƔƔl niet van zweverig gedoe. Ik wil iets snappen, het kunnen toepassen en daadwerkelijk de resultaten kunnen zien. En nu doe ik niets liever dan om alles wat ik leer weer aan anderen te leren, zodat iedereen die dat wil een leven kan creĆ«ren waar die persoon nu alleen nog maar van droomt.

Investeer in jezelf
Zal ik je leren hoe je kunt bereiken wat je wilt? Investeer dan in jezelf. Ook ik investeer dus in coaching om mijn dromen waar te maken. Mijn coach houdt mij scherp en motiveert mij om persoonlijk steeds verder te groeien. Investeren in jezelf heeft niet alleen met geld te maken. (In heel veel gevallen wordt de coaching trouwens door de werkgever betaald). Investeren in jezelf betekent ook tijd maken voor jezelf. Alleen als je elke dag tijd maakt om je te verdiepen in de wetenschap van creatie, bereik je je doel. Je krijgt namelijk alleen andere resultaten als je anders gaat denken en dat lukt enkel en alleen als je daar elke dag op oefent.

0 Shares

25 affirmaties ontvangen voor een succesvol leven?

Vul hieronder jouw gegevens in! Naast de 25 affirmaties (waar je ook gratis screensavers van kunt downloaden voor op je mobiel) ontvang je ook mails met tips en trics over hoe jij jouw leven kunt leven zoals JIJ dat wilt.

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top