Waarom je jouw dromen meestal beter voor je kunt houden

Meestal is het verstandig om je dromen en je doelen voor je te houden. Waarom? Omdat heel veel mensen om je heen je niet zullen begrijpen en zelfs om je wensen of plannen kunnen lachen. Hoe lang ik bijvoorbeeld niet gehoord heb: ‘hoe gaat het met je bedrijfje?’….. dat gebeurt nog eigenlijk😉. Dat ik mijn vaste baan opzegde werd ook door menigeen niet begrepen.

Toch hield ik vol omdat ik GELOOF in mijzelf en in wat ik doe. En ik verkoop absoluut geen sprookje; ik begeleid mensen (met succes!) in het veranderen van hun manier van denken zodat ze, net als ik, óók het leven kunnen leven dat ze eigenlijk WILLEN. Alle beperkende overtuigingen gaan overboord, want de enige die jou tegenhoudt…. ben je zelf.

De mensen die aan mij vragen hoe het met mijn ‘bedrijfje’ gaat, hebben zich niet verdiept in wat ik doe. Die mensen weten niet dat ik opgeleid ben door de beste mentor die er is: Bob Proctor. Die mensen hebben geen idee dat wat ik je kan leren LIFE CHANGING is. Daarom heet mijn bedrijf binnenkort ook zo: Jeannette Carati Life Changing Coaching. Daarom komt er binnenkort een compleet nieuwe website omdat ik een verhaal te vertellen heb, dat nog beter neergezet mag worden. Ik houd me niet meer in. Ik weet dat wat ik breng, levens van mensen transformeert. Iedereen heeft het geboorterecht om gelukkig te zijn en zich goed te voelen. Iedereen heeft het recht op een succesvol leven, zowel privé als zakelijk.

Als jij ook dromen en doelen hebt, laat je dan niet tegenhouden door wat jouw omgeving daarvan vindt. Maar houdt vol! Iedereen denkt vanuit zijn eigen (beperkende) overtuigingen. Ik heb gelukkig niet geluisterd naar mensen die zeiden dat zij nooit hun vaste contract op zouden geven, want nu leef ik het leven wat ik écht wil en doe ik het werk dat ik het liefste doe: andere mensen helpen hun doelen te bereiken. Ik weet precies hoe dat moet!

Photo by Bich Tran 

0 Shares

25 affirmaties ontvangen voor een succesvol leven?

Vul hieronder jouw gegevens in! Naast de 25 affirmaties (waar je ook gratis screensavers van kunt downloaden voor op je mobiel) ontvang je ook mails met tips en trics over hoe jij jouw leven kunt leven zoals JIJ dat wilt.

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top