Waarom ik mijn geheimen niet met je deel

Misschien is het je opgevallen dat ik geen geheimen met je deel..

Lees je wel eens de oproepjes van mensen die graag allerlei geheimen met je willen delen middels een webinar of e-book? Je leest dan bijvoorbeeld: ontdek nu de 3 geheimen om beter te kunnen slapen, of de 10 geheimen voor het vinden van de juiste partner of dan die hele erge: het geheim hoe je heel snel heel veel geld kunt verdienen.
Waarom deel ik geen geheimen? OMDAT IK ZE NIET HEB

Babyloniërs

In de mails die ik schrijf, tijdens de gesprekken die ik voer, gedurende de opstellingen die ik begeleid, bij de seminars die ik geef: ik heb nooit geheimen. En dat hoeft ook niet. Alles wat ik je vertel, dat kun je ergens teruglezen. Wat ik je met de deel, wisten zelfs de Babyloniërs al. En ja, in de loop der eeuwen zijn er wel mensen geweest die vonden dat ze voor andere mensen verborgen moesten houden hoe je een gelukkig leven kunt leven.

Het geheim van een succesvol leven

Hoe je een succesvol leven kunt leven, is vandaag de dag geen geheim meer. Toch zijn er in verhouding maar weinig mensen waarbij dat lukt en die dus vinden dat hun leven succesvol is. Veel mensen zijn niet zo succesvol als ze zouden willen. Ze doen niet het werk dat ze eigenlijk willen doen, ze hebben niet de liefdesrelatie zoals ze die wensen, ze hebben niet het inkomen dat ze graag zouden willen hebben, etc. Hoe kan dat?

Alleen lezen is niet genoeg

Er zijn mensen die al een heleboel boeken hebben gelezen over hoe ze een beter leven kunnen krijgen. En dat is goed. Toch verandert er in de levens van die mensen niet zoveel. Lezen alleen is niet voldoende. Je moet de materie echt gaan bestuderen. En je moet JEZELF gaan bestuderen. Je leven is zoals je denkt. Oude overtuigingen die je over jezelf en de wereld hebt, moeten overboord om andere resultaten te boeken. En behalve lezen en bestuderen moet er nog iets gebeuren: je moet dat wat je weet gaan toepassen. Mijn eigen mental coach, Bob Proctor (misschien heb je wel eens van hem gehoord), zegt altijd: weten en niets doen, is hetzelfde als niets weten. En hij zegt ook altijd dit: als je niet handelt naar wat je weet, dan verdien je het niet om succes te hebben.

Het gaat om actie!

Als je de dingen anders wilt in je leven, moet je dus niet alleen gaan lezen. Je moet ook iets gaan doen! Als je als schaatser de olympische spelen wilt winnen, moet je niet alleen gaan lezen over trainingsschema’s; je moet ze ook gaan uitvoeren!  En je zoekt een coach, die jou steunt, nog betere schema’s voor je maakt en je aanmoedigt als je het even niet zit zitten.

Als je een beter leven wilt dan nu, moet je wat gaan doen!

Heb je behoefte aan actie? Check dan eens de individuele coachprogramma’s.

Photo by Kat Jayne 

0 Shares

25 affirmaties ontvangen voor een succesvol leven?

Vul hieronder jouw gegevens in! Naast de 25 affirmaties (waar je ook gratis screensavers van kunt downloaden voor op je mobiel) ontvang je ook mails met tips en trics over hoe jij jouw leven kunt leven zoals JIJ dat wilt.

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top