Waarom heeft de één een succesvol leven en de ander niet?

Failliet

Ik sprak met iemand die mij vertelde dat er een Alkmaars bedrijf failliet was gegaan. In dezelfde branche staat een ander bedrijf nog wel overeind. Hoe kan dat? Waarom heeft de ene ondernemer succes en de ander niet?Waarom is de ene mens vol zelfvertrouwen en de ander angstig? Waarom is de één gelukkig getrouwd en leeft de ander een diep ongelukkig leven?

Gedachten

Omdat (of het nou om een enkel mensenleven gaat of om een heel bedrijf) het over MENSEN gaat die GEDACHTEN hebben. Je leven is ALTIJD zoals je eerdere gedachten daarover waren. Je bedrijf is ook zoals je eerdere gedachten daarover waren. De kracht zit ‘m in je onderbewuste; welke overtuigingen heb je daar opgeslagen? Wat heb jij jezelf tot nu toe altijd verteld en ben je gaan geloven? Wat heeft jouw omgeving je altijd verteld en ben je gaan geloven? Heel veel van jouw overtuigingen zijn helemaal NIET WAAR! Daarom leef je je leven zoals je die nu leeft. Daarom gaat het in je bedrijf zoals het nu gaat.

Verander je resultaten

Wil je andere resultaten? Wil je dat jij (of als je dat hebt, je bedrijf) NIET ten onder gaat? Doe dan het allerverstandigste dat je kunt doen en investeer in jezelf en laat je begeleiden in het ontwikkelen van de juiste mindset om te bereiken wat je wél wilt.

(Zonde dat het Alkmaarse bedrijf mij niet gebeld heeft.)

Photo by Bruce Mars

0 Shares

25 affirmaties ontvangen voor een succesvol leven?

Vul hieronder jouw gegevens in! Naast de 25 affirmaties (waar je ook gratis screensavers van kunt downloaden voor op je mobiel) ontvang je ook mails met tips en trics over hoe jij jouw leven kunt leven zoals JIJ dat wilt.

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top