Waarom Bob Proctor mijn persoonlijk mentor is

Als iemand door mij gecoacht wil worden, dan wil die persoon (of de werkgever) weten wat ze daarvoor moeten betalen. Logisch.
Zoals je misschien weet, word ik persoonlijk begeleid door Bob Proctor. (Je kent hem misschien van The Secret?) Aan deze coaching hangt voor mij ook een prijskaartje en ik vind het ook fijn als ik vooraf weet wat er op de factuur vermeld staat.

Het aantal uren is niet van belang!
Coaching is altijd een programma en nooit één gesprek. Wat vaak gebeurt is dat de persoon die gecoacht wil worden (of de werkgever) wil weten hoeveel de investering per uur is. Maar het aantal uren is zo ontzettend niet van belang! Welke uren dan? Die je met mij spreekt? Dat je zelf aan het studeren bent of met opdrachten bezig bent? Coaching is niet elke week (of om de week) een gesprek met mij en dat het dan weer goed met je gaat; het is een poos lang een intensief 24/7 proces, wat je daarna moeiteloos moet kunnen onderhouden en de mogelijkheid moet geven je nog verder te ontwikkelen.

Je koopt niet mijn tijd, je koopt mijn expertise
Als je goed gecoacht wordt, dan moet dat life-changing zijn; dan moet je niet over een jaar weer bij een andere coach of therapeut moeten aankloppen. Dat is mijn mening en ook die van Mr Bob, daarom wilde ik door hem opgeleid worden.
Coaching is life-changing als je gaat begrijpen dat al jouw ervaringen en acties ontstaan door jouw overheersende gedachten. Vind je één of meerdere dingen in je leven niet fijn? Je relatie met jezelf? Je relatie met anderen? Je inkomen? Dan moeten je gedachten veranderen! Daar ligt precies mijn expertise. Ik til je naar een hoger niveau van bewustzijn waarin jij je wél kunt voorstellen hoe het is om gelukkig en gezond te zijn en een fijn inkomen te hebben. Die verandering is niet in geld uit te drukken.
En ‘als je je het kunt voorstellen, kun je het in je hand houden’.

“Thoughts become things. If you see it in your mind, you will hold it in your hand.”
Dit zijn legendarische woorden van mijn mentor Bob Proctor. Mr Bob is inmiddels 84 jaar en nog steeds enorm actief. Ik doe nu niets liever dan mensen helpen die ook hun leven willen veranderen. En Mr Bob is blij dat ik dat in Nederland doe!

Dus als je coaching overweegt om persoonlijk te groeien, zorg dan dat je een coach vindt die een programma aanbiedt dat jouw leven écht verandert. Veranderen is een proces. Daarom heb je bij mij tijdens jouw 3, 6 of 12 maandstraject naast jouw 1 op 1 gesprekken:
*ontvang je gratis een audiotraining voor meer zelfvertrouwen,
*doe je -als je wilt- mee in mijn studiegroep op facebook,
*neem je gratis deel aan de seminars,
*werk je thuis aan alle tools die ik je aandraag en
*heb je 24/7 de mogelijkheid mij te appen of te mailen met vragen.
En dat is niet in uren uit te drukken :-).

(Met toestemming van Bob Proctor om de foto te plaatsen.)

3 Shares

25 affirmaties ontvangen voor een succesvol leven?

Vul hieronder jouw gegevens in! Naast de 25 affirmaties (waar je ook gratis screensavers van kunt downloaden voor op je mobiel) ontvang je ook mails met tips en trics over hoe jij jouw leven kunt leven zoals JIJ dat wilt.

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top