Succes bereik je door keihard te werken. Of toch niet?

Als je succes wilt hebben in je leven, moet je daar keihard voor werken. Daarnaast is succes ook iets dat moeilijk te bereiken is.

…tenminste, dit dácht ik altijd. Dit is wat ik geloofde. En dat is niet raar, want dit werd zo gedacht en gelooft door de mensen waar ik mee om ging. Dus geloofde ik dit ook zo. Het was ook mijn overtuiging geworden en ik stelde daar mezelf geen vragen over.
Pas toen ik aan de slag ging met mijn persoonlijke ontwikkeling en dus mezelf ging bestuderen én ging studeren op hoe mensen een succesvol en heppiedepeppie leven voor zichzelf kunnen creëren, kwam ik erachter dat het helemaal niets met hard werken te maken heeft. Het gaat om je mindset; het gaat dus om waar je van overtuigd bent.

Of je nou succesvol wilt zijn in de liefde, in je sociaal leven, op je werk of in je eigen bedrijf: het is slechts 5% strategie en maar liefst 95% mindset!
En in die 95% mindset zitten bij veel mensen overtuigingen die helemaal niet waar zijn! ….maar die wel hun houding en keuzes bepalen, die tot resultaten leiden die ze niet willen.
En dat is precies waar ik mensen in begeleid: de overtuigingen die niet de gewenste resultaten opleveren, boven water krijgen en vervangen door nieuwe overtuigingen die wél het leven creëren dat ze willen. Je leven is namelijk wat je denkt. Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt.
Als je wilt weten hoe het met je gaat, moet je dus kijken naar de resultaten die je creëert. Jouw resultaten vertellen jou exact hoe jij denkt. Jouw resultaten vertellen jou of je beperkende gedachten hebt.

Als je in 2020 iets anders/beters/mooiers voor jezelf wilt creëren, op welk vlak dan ook, heb je geen andere keus dan jouw gedachten en overtuigingen naar een ander niveau te tillen.
Dát kan soms wel hard werken zijn, want overtuigingen kunnen mega hardnekkig zijn. (KLIK HIER voor extra steun.) Maar…. de beloning die je krijgt in de vorm van een veel gaver leven is ge-wél-dig en ook nog eens blijvend. Want als je eenmaal op een ander level denkt, kun je niet meer terug (en dat wil je dan ook niet😉).

Hoe wil jij terugkijken op 2020? Wat wil jij jezelf en anderen kunnen vertellen op 31 december 2020? Je bereikt dat alleen maar door jouw overtuigingen te veranderen. Je kiest zelf wat je over jezelf gelooft. Als je wilt weten hoe je jouw overtuigingen kunt veranderen, zodat je resultaten veranderen, bestudeer dan dit programma: De Machtige Mindset.

Foto: van toen ik nog andere dingen over succesvol zijn geloofde (en bijvoorbeeld ook geloofde dat deze zonnebril mij leuk stond🙈😀)

0 Shares

25 affirmaties ontvangen voor een succesvol leven?

Vul hieronder jouw gegevens in! Naast de 25 affirmaties (waar je ook gratis screensavers van kunt downloaden voor op je mobiel) ontvang je ook mails met tips en trics over hoe jij jouw leven kunt leven zoals JIJ dat wilt.

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top