bg-4

3 maanden

Verander je zelfbeeld voor meer succes

Een voorwaarde voor meer succes, is persoonlijke groei. Persoonlijk groeien en dus op een andere manier naar jezelf gaan kijken, geeft een verandering in jouw resultaten in bv de liefde, vriendschappen, werk en inkomen. Wil jij stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling? Ben je eraan toe om je te gaan voelen zoals jij je écht wilt voelen? Ik kan je helpen elk doel te bereiken, waarbij je begint met het veranderen van je zelfbeeld. Zoals jij jezelf van binnen ziet, zo ziet jouw leven er aan de buitenkant uit.

Dit programma is life changing voor iedereen die één of meer aspecten van zijn/haar leven wil verbeteren.

NB: Elk programma kan naar behoefte op maat gemaakt worden.

bg-9

6 maanden

Denk in resultaten en behaal die resultaten

Earl Nightengale zei: Wat iemand kan bedenken en in geloven, kan hij bereiken. Om te kunnen bereiken wat je wilt, moet er dus iets veranderen in waar jij van overtuigd bent. Waar jij van overtuigd bent, bepaalt namelijk jouw resultaten. Door dit coachprogramma leer je te geloven in mogelijkheden die je nu nog voor onmogelijk houdt. Ben jij toe aan grote veranderingen in jouw leven? Heel goed! Het leven is bedoeld om te groeien. Daarom zal ik je uitdagen en stimuleren om alles wat er aan mentale vermogens in jouw zit, te ontwikkelen en te gebruiken.

Dit programma is life changing voor iedereen die snakt naar grote sprongen in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en/of in zijn/haar eigen business (wat dat ook is).

NB: Elk programma kan naar behoefte op maat gemaakt worden.

bg-8

12 maanden

Creëer een succesvolle coachbusiness

Een succesvolle coachbusiness is te garanderen. Succesvol zijn is namelijk gebaseerd op een wetenschap. Als je altijd blijft denken en doen wat je altijd al deed, heb je altijd dezelfde resultaten. Je leven is namelijk wat je denkt. Zolang jij blijft denken op het level waar je nu op denkt, sta je over een jaar nog precies waar je nu staat. Als ik je mag leren hoe je je bewustzijn kunt vergroten en op een hoger bewustzijnsniveau kunt gaan functioneren, dan zal je ontdekken dat je zelf zoveel meer in de hand hebt dan je nu denkt.

Dit programma is life changing voor coaches die een mega passie voelen om mensen te helpen hun leven blijvend te veranderen.

NB: Elk programma kan naar behoefte op maat gemaakt worden.

Scroll naar top