bg-2

Waarom doe je iets dat je helemaal niet wilt?

Dat heb ik mij heel lang afgevraagd. Hoe kan het dat ik in mijn leven dingen deed die ik niet wilde doen, omdat ze mij niet de resultaten gaven die ik wilde en ze tóch deed? Dat is toch raar?? En heel veel mensen doen dat. Ze willen afvallen, maar eten toch die cake. Ze willen meer verdienen, maar blijven toch het werk doen dat ze al doen. Ze willen persoonlijk groeien en ontwikkelen en blijven toch in een ongezonde relatie zitten.

Mensen die zich bewust zijn (of een beetje bewust zijn) van de situatie waarin ze zitten en de behoefte voelen hier iets aan te veranderen, gaan op zoek. Ze gaan naar lezingen, workshops en trainingen met een doel: informatie verzamelen over hoe het wél moet. Maar dat is geen oplossing! En waarom niet? Omdat je zelf al lang wist wat je wel en niet moet doen om slanker te zijn of een stabiele liefdesrelatie te hebben of een hoger inkomen te verdienen. Hoeveel webinars en trainingen heb jij al aangehoord of bijgewoond, waarvan je dacht: ‘Tsja, ik heb niet echt veel opgestoken vandaag.”?

De oplossing

De oplossing is om al de kennis die je al bezit te gaan leren toepassen in je leven. Want dat is wat 97% van de mensheid niet doet: TOEPASSEN wat ze weten. Je moet iets gaan dóen met alles wat je nu al weet. En dát is pas werken, ik weet het. Want dan komt het aan op het veranderen van veel van jouw gewoonten en gedrag. En dat is precies waar je een mentor of coach voor nodig hebt. Het veranderen van gedrag en gewoonten is het zwaarste werk ter wereld. Maar met de juiste steun red je het écht en verander je jouw leven.

Lifechanging

Een coach of mentor zoals ik, geeft jou de kennis én de vaardigheden in handen die voor jou life-changing zijn. Jouw leven gaat door mijn begeleiding namelijk blijvend veranderen, precies zoals jij het wilt en voor je ziet.

Welke resultaten zijn dat bijvoorbeeld?

  • Verbeterde relatie met je partner (of eindelijk de juiste partner vinden)

  • Verbeterde relaties met je kinderen

  • Verbeterde relaties met anderen; collega’s, buren, etc.

  • Verbeterde vriendschappen

  • Productiever op je werk of in je bedrijf

  • Verbeterd inkomen

Hoe werk ik?

Ik help je inzichten te verkrijgen waarom je doet zoals je doet, denkt zoals je denkt en je voelt zoals je je voelt.

Ik help je inzien waarom je blokkeert en steeds terugvalt in oude patronen.

Ik help je keuzes te maken die echt bij jou horen, zodat je geen keuzes meer maakt omdat je (onderbewuste) denkt dat je daar iemand anders een plezier doet. Wat wil JIJ? Wat VERWACHT jij van je leven? Daar gaat het om!

Ik ga voor resultaat. Ik wil dat jouw probleem of je pijn opgelost wordt. Geen vaag gedoe, maar helderheid en duidelijkheid brengen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben geboren in 1973. Ik ben getrouwd en ik heb twee schoolgaande kinderen. Ik ben gecertificeerd coach, systeemtherapeut, trainer en docent. Ik ben opgegroeid in Alkmaar, Noord Holland.

Jarenlang zocht ik naar een weg om mij beter, gelukkiger en relaxter te voelen. Ik las boeken, sprak met mensen en volgde cursussen en opleidingen. Alles met maar één doel: uitzoeken wat het geheim van een goed, relaxt en bevredigend leven is. Al dat studeren heeft geleid tot het schrijven van een boek: DE MACHTIGE MINDSET. Alles gaat om mindset. Daarmee valt of staat alles in jouw leven en werk. Je leven is namelijk altijd het resultaat van jouw overheersende gedachten. En nu begeleid ik mensen zodat ze het leven kunnen gaan leven zoals ze dat écht willen.

Persoonlijke ontwikkeling stopt nooit. En ook nu studeer ik nog elke dag. Ik begin mijn dag daarmee. Afhankelijk van mijn dagprogramma soms al om 6.00u. Daardoor blijf ik mij persoonlijk steeds verder ontwikkelen, iets wat een must is om jou goed te kunnen begeleiden.

Jeannette Carati
Scroll naar top