Om succesvol te kunnen zijn moet je kunnen ontvangen

‘Om succesvol te kunnen leven, moet je kunnen ontvangen.’

 

En dan bedoel ik dat je álles moet kunnen ontvangen. Ook de dingen die niet leuk zijn. Niet leuke gebeurtenissen zijn ten eerste lessen en ten tweede zijn het voorwaarden om persoonlijk te groeien. Ik spreek wel eens mensen die denken dat ze ‘gestraft’ worden, of ‘getest’. Maar dat is een verkeerd uitgangspunt. Het leven straft of test je niet. Alles wat het universum (of hoe je het ook wil noemen) bij je brengt is een voorwaarde om te komen waar je wilt zijn.

 

Stel jezelf een doel

 

Om ervoor te zorgen dat jouw processen niet zo chaotisch verlopen, moet je jezelf een doel stellen. Door voor jezelf een doel te stellen, geef je je leven richting en weet je waar je je bij elke gedachte die je hebt op kunt focussen. Zorg dat je precies weet WAT je wilt. Als ik op bv esprit.nl een broek wil bestellen, zeg ik niet: ‘doe maar een broek’. Nee, dan moet ik maat, model, en kleur vermelden, anders krijg ik niet wat ik PRECIES wil.

 

Hoe je je doel bereikt, kun je niet voorspellen

 

Als jij jezelf een doel stelt, vertrouw er dan op dat de mensen en gebeurtenissen die op je pad komen jou zullen helpen. En omdat het HOE niet aan ons is, zullen er situaties en ontmoetingen zijn die je niet had bedacht en waar je verdrietig om zult zijn of er zullen omstandigheden zijn of mensen op je pad komen waar je zo dankbaar voor zult zijn dat het gebeurd is.
Je creëert situaties en ontmoetingen zelf. Alles hangt samen met hoe je over jezelf en over de wereld denkt. Als je andere gedachten over jezelf hebt, merk je dat je gevoel verandert. En jouw gevoel, datgene waar jouw hart naar verlangt, bepaalt wat en wie je naar je toe trekt. Zorg dus dat je je goed voelt en enjoy wat je ontvangt, of dat nou een les is of iets gaafs; het brengt je altijd verder op jouw weg naar succes!

Wil je precies weten hoe de wet van creatie werkt en dus ontdekken hoe jij jouw leven precies zo kunt creëren zoals jij wilt? Meld je dan aan voor de volgende GRATIS masterclass CREEER HET LEVEN DAT JIJ WENST.

0 Shares

25 affirmaties ontvangen voor een succesvol leven?

Vul hieronder jouw gegevens in! Naast de 25 affirmaties (waar je ook gratis screensavers van kunt downloaden voor op je mobiel) ontvang je ook mails met tips en trics over hoe jij jouw leven kunt leven zoals JIJ dat wilt.

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top