De machtige mindset

Boek:

Gebruik je Machtige Mindset nou eens om het leven te creëren dat je wél wilt

Op 8 november 2016 is DE MACHTIGE MINDSET uitgebracht. Vanaf het voorjaar van 2020 is de nieuwe druk beschikbaar. In dit boek leg ik uit hoe je aan een positiever zelfbeeld en aan meer zelfvertrouwen komt én ik vertel je hoe je dat vervolgens behoudt.

Je leert gebruik te maken van de MACHT van jouw MINDSET om zo vanuit zelfvertrouwen een leven met persoonlijke en financiële vrijheid te creëren.

Al heel lang bestudeer ik de mind. Ik vind het fascinerend wat gedachten met je kunnen doen en voor je kunnen doen. Aan de hand van al deze opgedane kennis en voorbeelden van mijn eigen ervaringen én die van anderen, leid ik jou in dit boek naar een plezieriger en dus kwalitatief veel beter leven toe!

Maria

Maria Genova

Journalist & schrijver

“Dit boek vol positivisme bewijst hoe mensen vaak door kleine stappen veel gelukkiger kunnen worden.”

Jeannette Carati

Wie ben ik?

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben geboren in 1973. Ik ben getrouwd en ik heb twee schoolgaande kinderen. Ik ben gecertificeerd coach, systeemtherapeut, trainer en docent. Ik ben opgegroeid in Alkmaar, Noord Holland.

Persoonlijke ontwikkeling stopt nooit. Er zit geen plafond aan. Bij mij ook niet. Daarom studeer ik elke dag op de werking van onze mind. Ik begin mijn dag daarmee. Afhankelijk van mijn dagprogramma soms al om 6.00u. Daardoor blijf ik mij persoonlijk steeds verder ontwikkelen en shift ik dagelijks mijn bewustzijn.

Scroll naar top