20161028_151425

Boek:

De Machtige Mindset

Op 8 november 2016 is DE MACHTIGE MINDSET uitgebracht. In dit boek leg ik uit hoe je aan een positiever zelfbeeld en aan meer zelfvertrouwen komt én ik vertel je hoe je dat vervolgens behoudt.

Al heel lang bestudeer ik de mind. Ik vind het fascinerend wat gedachten met je kunnen doen en voor je kunnen doen. Aan de hand van al deze opgedane kennis en voorbeelden van mijn eigen ervaringen én die van anderen, leid ik jou in dit boek naar een plezieriger en dus kwalitatief veel beter leven toe!

Maria

Maria Genova

Journalist & schrijver

“Dit boek vol positivisme bewijst hoe mensen vaak door kleine stappen veel gelukkiger kunnen worden.”

Jeannette Carati

Wie ben ik?

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben geboren in 1973. Ik ben getrouwd en ik heb twee schoolgaande kinderen. Ik ben gecertificeerd coach, systeemtherapeut, trainer en docent. Ik ben opgegroeid in Alkmaar, Noord Holland.

Persoonlijke ontwikkeling stopt nooit. En ook nu studeer ik nog elke dag. Ik begin mijn dag daarmee. Afhankelijk van mijn dagprogramma soms al om 6.00u. Daardoor blijf ik mij persoonlijk steeds verder ontwikkelen, iets wat een must is om jou goed te kunnen begeleiden.

Scroll naar top